Sådan indretter du stuen, så den passer til tidens trends

At indrette sin bolig efter tidens trends, kan for mange være et uoverskueligt projekt, da disse trends ofte skifter. Samtidig kan det være svært at blande sin egen personlige stil ind i disse trends, så ens hjem rent faktisk bærer præg af hvem der bor der. Ønsker du at opdatere stuens stil, så den passer til de seneste indretningstendenser, eller er du ved at bygge en helt ny stue, så læs med her. Du vil nemlig blive præsenteret for nogle forskellige muligheder, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at indrette efter trends anno 2020.

Benyt forskellige materialer

Skandinaverne holder stadig af den minimalistiske indretning, og her er danskerne ingen undtagelse. I den minimalistiske indretning bliver der gjort brug af materialer såsom forskellige træsorter, metaller og stoffer, og disse materialer er stadig populære i tidens indretnings tendenser. Lige for tiden er det populært at mikse forskellige materialer, så der bliver skabt større kontrast i indretningen, og som gør den spændende at se på. Du kan for eksempel købe møbler i egetræ, såsom en lænestol, der både er smuk og passer godt til den skandinaviske stil. Derudover ser vi også, at sofaborde med en marmorbordplade meget populær. Så prøv dig frem med forskellige materialer, og skab en varm og indbydende stue, der bærer dit personlige præg.

Indret med farver

Selvom den skandinaviske stil er meget afdæmpet når det kommer til farver, så er det begyndt at vinde ind de senere år. De hvide vægge er blevet skiftet ud med farver, og mange bruger det til at skabe et bestemt udtryk og stemning i rummet. Det samme er gældende for stuen, der tit er samlingspunktet for familie og venner, og her fortrækker mange en lidt mere rolig farve, som virker afslappende for øjet. Du kan prøve at male en enkelt væg, som for eksempel væggen sofaen står op af, eller du kan gå lidt vildere til værks og male alle rummets vægge.

Fokuser på detaljerne

Detaljerne er vigtige, når man indretter stuen, og med detaljer mener vi planter, nips og billeder på væggene. Det er disse detaljer som sætter prikken over i’et, og som skaber personlighed i indretningen. Du kan for eksempel prøve med plakater til stuen, der kan være alt fra æstetiske motiver til sjove citater. På Plakatdyr.dk finder du mange forskellige plakater til stuen, og de har sikkert lige hvad du leder efter. Hvis du ønsker at vise gæsterne hvem du er, og hvor du kommer fra, kan en smart plakat til stuen være en by plakat. Eller vil du skabe en munter stemning, så kan plakater til stuen også bestå af citatplakater med sjove og inspirerende citater på. En perfekt plakat til stuen kan også være en croquiz plakat, der med sine simple og elegante streger, passer godt til den minimalistiske stil. Som du nok kan se, findes der mange forskellige muligheder, når det gælder plakater til stuen, så det er bare med at komme i gang, og finde netop din plakat til stuen!