Vinterens Vigtigste Accessories til Bilen

Kategori: Biler

p-skive

Ughhhh, sne og kulde alle vegne. Skoene bliver våde, man hiver sne og slud med indenfor og gør gulvene beskidte, og næsen løber. Det er ikke just den gladeste sæson – men der er måder vi kan gøre livet lettere for os selv. Når det kommer til bilen er de fleste heldigvis opmærksomme på de store ting: de får sat vinderdækkene på, så de slipper for at glider rundt på vejen til fare for sig selv og andre. De får lavet en undervognsbehandling i god tid, så salt og vand ikke ødelægger hele maskineriet, og koster både tid og penge at få ordnet. Hvis du ikke har fået gjort disse ting endnu, så kom i gang! Besværet er hurtigt tjent ind ved at gøre det her og nu, fremfor når først tingene er gået galt – det sker nemlig typisk når du skal nå noget vigtigt, og tager 10 gange så lang tid.

Men det var de store ting – de små ting kan dog også gøre en kæmpe forskel for, hvordan du formår at komme igennem vinteren med et smil på læberne. Vi har været på vinter indkøb, og fundet de vigtigste accessories til bilen når sneen daler udenfor.

 

Bil Accessory #1: Isskraberen

Det virker måske åbenlyst, men der er næppe noget der er vigtige end en god isskraber når det er vinter. Mange laver den fejl, at de først opdager hvor rart det ville være at have en isskraber, når de står og mangler den. Vær på forkant med tingene, og køb en til handskerummet –  du skal nok få brug for den! Det kan godt betale sig at finde en ordentlig isskraber: selv dem af god kvalitet koster ikke alverden, og de gør livet langt lettere. Ikke nok med at de ikke ridser din rude, de er generelt også designet bedre så ruden bliver skrabet fri tidligere og dine håndled vil takke dig for et ergonomisk greb.

 

Bil Accessory #2: Den Automatiske Parkeringsskrive

Du har helt sikkert prøve det – det er koldt og gladt, og trafikken snegler sig der ud af. Vinteren bringer altid forsinkelser med sig, og det betyder at du selv bliver ekstra stresset og forhastet. Det er i disse situationer at vi flyver ud af bilen, for ikke at komme for sent på job, og i vores hast glemmer at sætte p-skiven. Det betyder at vi ikke kun risikerer at brække nakken når vi flyver hen over isen – vi får også lige et slag i ansigtet i form af en parkeringsbøde vi let kunne have undgået. Med en automatisk parkeringsskive er det noget du slet ikke behøver at tænke over. Det lyder måske omstændigt, men med de moderne p-skiver så som Park Solar P Skive behøver du hverken rode med ledninger eller udskiftning af batterier – den klarer selv opladningen ved hjælp af solceller. Den perfekte måde at udnytte at vi da har lidt sol selv når kulden er på sit værste.