Solbriller uden genskin

Kategori: Mode

Polaroid Solbriller

Polaroid solbrilleglas har en helt enestående egenskab, som gør dem at foretrække frem for mange andre typer af glas, som de forskellige solbriller er udstyret med. Glasset har nemlig en helt fantastisk evne til, at fjerne refleksioner og genskin, som der måtte opstå i forbindelse med solen stråler.

De fleste af og har prøvet at køre i sin bil hvor der har ligget vand på vejen som har reflekteret solens stråler ind i bilen, hvilket kan blinde dig og være meget ubehageligt og ikke mindst farligt. Dette scenarie kan dog nemt undgås ved at et par polaroid solbriller på, det forhindre nemlig at du bliver blændet af genskæret fra solen.
Mange synes, at polaroid glas er klart at foretrække, udelukkende grundet deres evne til, at fjerne genskin.
Polaroid solbriller er ideelle til fiskeri og sejlads, polaroid brillen har den fantastiske egenskab at den fjerner genskinnet fra vandet, hvilket betyder at du langt nemmere kan se fiskene i vandet, det er derfor man ser langt størstedelen af fluefiskerne have et par polaroid briller da de øger chancen for fisk på krogen.
Der findes et stort udvalg af udbydere indenfor solbriller heriblandt også de helt store brillebrands på markedet såsom Oakley bl.a. Som har fået øjnene op for fordele ved polaroid glas og har implementeret dem i deres sortiment. Det betyder derfor at det er muligt at få polaroid briller i en lang række designs og former som passer lige nøjagtig til dine præferencer.

Hvilken polaroid brille skal du købe?

Som ved de fleste køb, er der nogle ting du skal overveje inden du køber. Det er ikke uvæsentligt hvilken glasfarve du køber, du kan nemlig både få polaroid briller med lyst og mørkt glas.
Det er både fordele og ulemper ved det mørke og lyse glas. Det mørke glas er bedst på solrige dage hvor glasses dæmper lyset så du kan se klarer.
Det lyse glas har derimod den fordel på gråvejersdage at de kan øge lysintensiteten en smule, som gør at du kan se skarpere.
Så hvis du er typen der kun fisker når solen skinner og vejret er godt, så vil en brille med mørkt glas være ideelt for dig. Hvis du derimod både fisker i alt slags vejr, bør du nok overveje at investere i både mørkt og lyst glas.

Hvis du har besluttet dig for at købe et par polaroid solbriller, skal du først beslutte hvor mange penge du vil give. Prisen på polaroid briller svinger meget. Prisen starter ved ca. 200kr og op til et par tusinde for de dyreste. Hvis du kun fisker nogle gange om året kan et par briller i den billige ende være en god løsningen, men hvis du derimod ofte fisker og gerne vil have et par kvalitets polaroid briller, så vil du også være nødt til at betale lidt mere. Heldigvis er der mange kvalitets mærker på markedet, en af de helt store mærker som er kendt for deres kvalitets briller er amerikanske Oakley briller som designer og producere nogle af de bedste briller.