Sådan dekorer du børneværelset bedst

Kategori: Bolig

Børneværelset

Børneværelset er måske ikke, som du ønsker? Der mangler noget, dog ved du bare ikke hvad. Møbler er der nok af, men du synes måske stadig, at væggene er tomme og kunne få brug for noget farve? Dekoration i børneværelset er oftest noget af det vigtigste, hvis du ønsker personlighed. Dette gælder faktisk generelt alle værelser. Et børneværelse bør være fyldt med glæde og farve. Done by Deer sælger f.eks. unikke dekorationer til børneværelset.

 

Børneplakater

Noget som mange bortser er plakater. Plakater til børneværelset er med til at give personlighed og en unik karakter i værelset. Børneplakater kan man finde mange af rundt omkring og de kan købes mange steder. Børneplakater kan f.eks. være en plakat af en yndlings heltefigur, en yndlings tegneserie eller lignende. Måske endda en personlig plakat med dit barns navn? Børneplakater kan man selv lave, dog er det langt fra de fleste der mestre i det. En børneplakat, der skal give en unik atmosfære i værelset bør helst være lavet professionelt.

Har du fundet et par børneplakater handler det faktisk bare om at få hængt dem det perfekte sted. Du kan måske endda få dit barn til at hjælpe dig med at finde et sted. Dette vil give jer en hyggelig stund sammen og dermed får du også lært dit barn, hvordan han/hun kan hjælpe dig med ting, som man ellers betragter som ”voksne”. Det er langt fra de fleste forældre, der lader barnet bestemme, hvordan huset skal indrettes. Dette kan dog være en god idé, så du lærer dit barn noget, som han/hun ellers aldrig har prøvet før. Børneplakaterne du vælger kan du hænge op i en enkel ramme og få hængt i forskellige mønstre eller lignende. De behøver ikke hænge på lige række. Du kan evt. købe en stor børneplakat i midten og små rundt omkring. Prøv at få kreativiteten med ind. På denne måde vil du finde det sjovere og nemmere at dekorere børneværelset med børneplakater.

 

Dekorationer

Done by deer sælger også sengetøj med enkle og pæne mønstre. Desuden sælger de også forskellige dekorationer til børneværelset. Du kan f.eks. dekorere det med en plante, legetøj, børnebøger og lignende. Børneværelset må gerne være indrettet, som alle andre værelser. Du kan altid sætte en pæn skål ind til datterens værelse. Måske endda også et tøjstativ til dine børns tøj? Du kan sagtens få inspiration fra de ”voksnes” soveværelse og give det et lille twist, der gør at det er børnevenligt. En reol kan du f.eks. dekorere med bamser og børneplakater i rummene, så reolen ikke ser kedelig ud, når den er fyldt med legetøj i kasser. På done by Deer kan du finde mange forskellige dekorationer.

 

Lav din egen børneplakat

Du kan selvfølgelig også kaste dig ud i at lave din egen børneplakat. Har du et billedredigeringsprogram kan du bruge dette til at lave dine børneplakater. Du kan simpelthen bare finde et billede på nettet, hvorefter du kan putte en tekst ovenpå og lignende. Derefter kan du udskrive dette og sætte det op i en enkel ramme. Er du en kreativ forældre vil du finde de yderst nemt at lave børneplakater til børneværelset.