Sådan bliver herremoden i 2016

Kategori: Mode

Vil du også gerne være med på nogle af de nyeste trends kan du med fordel kigge med her. Det er nemlig en kunst i sig selv at følge med moden og alle dens nye tiltag, og det skal lige siges at det jo ikke er alle stilarter der altid passer til en.

mode-2016

Jeg vil her nævne hvordan jeg ser at herremoden bliver i 2016 og så må du selv bedømme hvad der sidder godt på dig.

Meyer bukser – Meyer bukser er noget af det fedeste inden for bukser i 2016. Bukserne ligner lidt en habitbuks, men bare er en habitbuks der sidder tæt. Stilen i år er nemlig i den fine ende, så det med at være street er altså ikke så inde mere. Bukserne fås i mange forskellige farver men jeg vil bestemt anbefale dig at købe et par sorte, da sort altid er en sikker vinder.

Siedensticker skjorte – En Seidensticker skjorte er også fuldstændig uundværlig i herremoden for året 2016. Skjorten fås i mange forskellige farver og mønstre, men er dog alle ens på et punkt, nemlig at de er figursyede. Den figursyede skjorte sidder nemlig for det meste meget bedre på manden og dermed fremhæver de positive sider og skjuler de negative, hvilket betyder at man generelt kommer til at se tyndere ud.

Matinique jakkesæt – Da det er den lidt finere stil der er karakteristisk for moden i 2016 kan du med fordel investere i et jakkesæt. Det skal selvfølgelig ikke være hvilket som helst jakkesæt, og mærket Matinique er et af de bedste på markedet. Det der kendetegner en Matinique model er det meget stilede look som findes i fede hverdagsmodeller, som bestemt vil understrege din tilstedeværelse på kontoret.

Digel jakkesæt – Nu hvor du har Matinique jakkesættet til at understrege dit modekendskab i hverdagen, er det en god ide at investere i et Digel sæt til brug ved finere lejligheder. Det der karakteriserer Digel modellen er at den er lidt mere i den klassiske fine ende og dermed perfekt til brug ved specielle lejligheder og kan bestemt ikke undværes i dit klædeskab i 2016.

Headzone hat – 2016 bliver da også året hvor tilbehøret kommer i centrum, og det er derfor en god ide at have en (eller flere) headzone hatte liggende da det bestemt bliver årets mest klassiske tilbehør. Hatten har til formål at understrege det stilede look, som findes overalt i moden for 2016.

Lækker strik – Centralt i moden 2016, er også at have nogle lækre tynde striktrøjer som du kan have uden over skjorten, dette gør outfittet mere forfinet, samtidig med at det også bliver mere afslappet. Hvis du synes at det bliver for fint kan du altid sætte et par cowboybukser til, som dermed giver looket et mere råt udtryk. Du kan selvfølgelig få cardigans i alle regnbuens farver, men jeg vil anbefale dig til at holde dig til de følgende farver, som er mørkeblå, grå/lysegrå og sort, da disse matcher de fleste farver skjorter, så det dermed bliver skjorten der giver looket farve.

Det var så mit bud på hvordan herremoden for 2016 kommer til at se ud. Og du kan derfor godt gøre dig parat til at skifte meget af klædeskabet ud, da det centrale i de nye modetendenser er det fine look og det er de færreste der har det i skabet da der i de seneste år har været mest vægt i streetmoden som du nu kan smide ud eller pakke væk til en anden god gang.

Herremoden for 2016 kommer selvfølgelig stadig til at indeholde cowboybukser (uden slid) og de meget basic sort/hvide T-shirts så hvis det allerede har en plads i klædeskabet skal det bare have lov til at blive liggende.