Ramte du rigtigt juleaften? – 5 gaver som altid hitter hos herrer

Kategori: Mode

Juletiden er for mange en tid fyldt med stress og jag. Specielt julegaveindkøbene kan være en udfordring, når man febrilsk skal forsøge at finde en gave som passer til sin kæreste, bror eller far. Vi har her samlet 5 stensikre bud på gaver, som altid er et hit til herrer i den søde juletid – så du næste år er bedre rustet til at vælge den helt rigtige gave til en mand, som du vil glæde.

Højkvalitets boxershorts

En af de mere klassiske gaver i feltet, men der er også en grund til at der ligger så mange boxershorts til mænd under de danske juletræer den 24. december. Mænd er ikke altid de skarpeste til at få frisket op i denne del af garderoben og det er altså en fornøjelse at kunne trække i et sæt højkvalitets boxershorts. Forkæl din mand med en gave, som altid går rent hjem og lad ham slippe for de hullede underdrenge som trænger til en udskiftning.

Oplevelser

En gave som i fysisk form ikke fylder meget under juletræet. Til gengæld kan du med en oplevelsesrejse ramme helt rigtigt med årets julegaveindkøb. Mange steder udbydes for eksempel fodboldrejser, ølsmagninger eller prøveture i muskuløse sportsvogne, så der er rig mulighed for at udvælge en gave som du ved rammer lige i eksempelvis din kærestes smag. Dette er også en af de mere specielle gaver og mindet om den geniale fodboldrejse, som du gav ham, kan vare evigt.

Ansigstcreme eller velduftende aftershave

Det er ikke alle mænd, som har arsenalet af selvplejeprodukter helt i orden. Faktum er dog at vi den frostkolde juletid har brug for produkter til at holde huden i form – specielt hvis skægget også skal plejes. Der er derfor rigtigt gode chancer for at denne gave vil falde på tørt sted. Er denne gave givet til manden i dit liv har du også her muligheden for at forkæle dig selv lidt, ved eksempelvis at give en velduftende aftershave som kan komme jer begge til gode.

Et stilet ur

Her har vi fat i noget, som enhver mand med stil har brug for. Et fedt ur er en gave der kan få enhver mand til at udstråle ekstra selvsikkerhed. Du tænker måske at denne gaveidé er en lidt for pebret en af slagsen, men når du køber ure på nettet kan du sagtens få fingrene i et fedt ur til billige penge. Her er muligheden for at give en gave til manden, som har alt og som kan få vedkommende til at se ekstra skarp ud når døren til det nye år skal sparkes ind.

Lækre støvler

Endnu en del af herrens garderobe, som ikke altid er lige godt besat. I de kolde vintermåneder, som der i slutningen af december stadig er masser tilbage af, er det guld værd med at par varme støvler til at stå imod med. Mange tænker at varmt fodtøj for det meste bare er praktisk, men i julemåneden bugner forretningerne med flotte støvler, som kan få enhver herre til at vandre igennem vinteren med stil.