Optimer din indkøbstur og spar tid og penge

Kategori: Sundhed

Dagligvarer på nettet

 

Det er hverdag og du har lige fået fri fra arbejde. Du kommer sulten hjem og finder ud af at køleskabet er tomt. Dette er den største fælde af dem alle, da man direkte styrter ud og køber enten junkfood eller at man tager mad med hjem, som man måske ikke skulle ha haft alligevel, men det kom alligevel i kurven fordi man var sulten og træt. Ikke alene kræver det mere tid, flere penge, men du bliver også tykkere af det. Du handler nemlig flere gange med mindre i kurven, da du bare skal have lidt, så du hurtigt kan komme hjem og spise og du har sikkert en tendens til at tage lidt slik med hjem. Uhh, der ramte vi måske et ømt punkt for nogen og det var også meningen, da du jo læser denne artikel fordi det skal til at stoppe. Læs vores tips og husk dem frem over.

 

 

Jeg er sulten nu

For de fleste er det et kritisk tidpunkt når klokken rammer 16:00 og du skal hjem fra arbejde. Man har ikke fået noget siden middag, så man er godt sulten og så skal man ikke handle ind og man skal heller ikke købe junkfood eller fastfood. Nej, det man skal gøre er at købe nogle müslibarer eller nogle knækbrød, som kan have til at stå arbejde. Når klokken så bliver fyraften, så spiser du lige et knækbrød med smør eller tager en müslibar og så er du klar til at handle ind. Når man ikke er hundesulten, kan man bedre koncentrer sig og man køber ikke alle de usunde varer. Endnu bedre er det at handle ind når du har spist aftensmad. Er børnene lidt større kan du tage dem med, så er de også trætte når de kommer hjem igen.

 

 

Der er ikke tid til at handle

Der er mange undskyldning og ”Jeg har ikke tid” er en af dem. Man har tid, man skal bare finde den og det kan godt være det er når børnene er lagt i seng eller lørdag morgen inden de vågner og så må man bare gøre det der. Haste indkøb er nemlig opskriften på forkert mad og usunde sager. Den nye trend som flere og flere benytter sig af, nemlig dagligvarer online, er også en mulighed. Her køber du bare det hele på nettet og derefter bliver det kørt ud til dig, til den tid du vælger. Gør man det på den måde, skal du hverken tænke på at slæbe det hjem eller bruge tid på at løbe rundt efter det. Dette er faktisk den bedste måde at spare tid på. Det smarte ved at handle online er også at du kan gemme det du handler mest, så det er nemt at finde til næste gang.

 

 

Jeg har ingen bil

Igen, igen og atter igen er der undskyldninger. Mange siger ”Jeg har ingen bil, så jeg kan ikke handle stort ind”. Man kan løse dette problem på flere måder og vi har fundet to. Det første du kan gøre er at købe en billig cykelvogn. Sådan en som de gamle avisbude brugte, som hænger efter cyklen. De er billige og der kan være meget i. Find dem på Den Blå Avis og handle ind med den. Du kan endda bruge den som indkøbsvogn. Den anden metode, som nogen benytter sig af, er at de handle ind i middagspausen og så igen når de kommer hjem. Så har du måske til en hel uge, som du kun bruger en dag på at handle ind. Som er ekstra fif, kunne man også låne en bil en gang om ugen og så betale med en gang aftensmad som tak for lån af bilen.