Must-haves i en mands garderobe

Kategori: Mode

Den ideelle garderobe til mænd varierer fra mand til mand. Det afhænger blandt andet af arbejdstype, fritidsinteresser, økonomisk situation og selvfølgelig mandens personlige stil. Der er dog en række ting, der er absolut nødvendige i en mands garderobe. Det er ting, der tilsammen skaber den nødvendige ’basic wardrobe’. Har man først den i hus, kan man begynde at tilføje sine egne personlige præg til den. Du kan her se, om du har styr på din ’basic wardrobe’ eller om du mangler nogle ting.

 

Den hvide t-shirt

Den hvide t-shirt kan fungere som undertrøje under en skjorte, den kan styles med en smart cardigan, den kan bruges til at vaske bil i. Der er ingen tvivl om, at en hvid t-shirt er noget af det vigtigste i enhver mands garderobe. De fås både billige og dyre, tykke og tynde, med rund hals eller v-neck. Der findes helt sikkert en hvid t-shirt, der passer lige til dig.

 

Det perfekte par jeans

De fleste har jeans, de bruger på arbejdet, og som passer perfekt til det men egentlig ikke er lige det, de ville gå med i deres fritid. Et par behagelige men smarte jeans til fritiden er absolut nødvendigt for at kunne holde en lang uge ud. Det handler bare om at lede længe og finde det mærke, der laver den perfekte type jeans til dig.

 

En masse sokker

Der går hul i sokkerne, når du mindst har brug for det. Derfor er det vigtigt at have en masse sokker, som også er behagelige at have på. For nogen er der stor forskel på sokker, for andre er der slet ikke. Uanset hvad kan det være svært at finde tid til at tage ud for at købe sokker. Du kan hurtigt købe sokker på nettet for at spare tid på at køre ud for at købe dem. Du kan sågar få dem leveret lige til døren.

 

Smarte solbriller

Solbriller er ikke kun til for at se smart ud, når solen skinner. De er lavet for at beskytte dine øjne mod solens stærke stråler. Derfor er de meget vigtige for at du ikke får øjenskader. Dog går de fleste også op i, at de har fede solbriller. Du kan let finde masser af smarte solbriller til mænd hos en brilleforretning eller på nettet. Det kan være en fordel at vide lidt om, hvad der klæder en, når der skal ledes efter det perfekte par solbriller.

 

En god blazer

Hvis du leder efter et item, der kan pifte ethvert outfit op og give et mere sofistikeret touch til det, skal du finde dig en god blazer. En blazer kan både fungere som en jakke, en del af et jakkesæt eller en cardigan. Det er helt op til dig.

 

Sneakers

Du går måske i lidt finere sko på arbejde, men et par gode sneakers er et must i en mands garderobe. Et godt par sneakers vil både gøre, så du går bedre i din fritid og undgår at få skader i hoften og ryggen. Et bonus kan være, at der findes mange fede sneakers i dag, så du ikke behøves se kikset ud.

Se også Tommy Hilfiger tøjet her