Idéer til den perfekte forretningsgave

Kategori: Bolig

Hvis du jævnligt får eller giver forretningsgaver, kender du sikkert det, at det ofte er en flaske vin til samlingen af de andre flasker, som du har fået i forretningsgave. Hvis du gerne vil give en gave, som ikke er som den typiske og som skaber glæde hos modtageren, så har vi her samlet et par forslag, som du kan lade dig inspirere dig af:

 

Bøger

Vi bruger vores computere og mobiltelefoner mere end aldrig før. Derfor er rigtigt mange danskere er begyndt at læse fysiske bøger, for at koble af fra det hele. F.eks. efter en lang arbejdsdag, hvor de har siddet foran computeren hele dagen. Ikke nok med at bøger kan hjælpe en med af koble fra, så kan det også være en god oplevelse, for hvem har ikke prøvet at blive fanget i en bog og mistet fornemmelsen for rum og tid. Derfor kan en bog være en god og personlig gave. Det er dog ikke altid, at man kender personen godt nok til at ramme plet, så det må man have in mente.

 

Interiør til hjemmet

Hvis det er en forretningsforbindelse, som du gerne vil holde fast i, kan de være en god ide at give dem noget, som de kan bruge i hjemmet. Hvis de bliver glade for det og bruger det, vil de ofte tænke på dig med taknemmelighed. Mulighederne er mange, men det kunne f.eks. være en Lyngbyvase, et tæppe fra Hay eller noget helt andet.

 

Oplevelsesgavekort

Gavekort til oplevelser har set en kraftig vækst i de seneste 10 år, og det er ikke uden grund, at de er blevet populære. Mulighederne er nemlig mange og varierer fra brunch til ture i luftballoner. Så det kan være en rigtig fin gave at give, da det giver modtageren mulighed for selv at vælge, og dermed helt sikkert vil skabe glæde for vedkommende. At give en oplevelsesgave er også en rigtigt god måde at skabe værdifulde forretningsforbindelser.

 

Helseprodukter

Især blandt kvinder, vil helseprodukter skabe glæde. Det kan være alt fra kvalitetsprodukter fra La Bruket, der har et helt specielt vintage look, til Forever Living Products, der baserer sig på Aloe Vera-planten. Helseprodukter som gave egner sig dog bedst, hvis du kender personen lidt bedre end blot et perifert bekendtskab.

 

Delikatesse madvarer

Dette egner sig, hvis du kender personen godt, og du ved at personen har en særlig delikatesse, som vedkommende er glad for. Men uanset, hvad så, vil de fleste blive glad, for f.eks. Summer Bird-chokolade, Lakrids fra Johan Bülow eller andre varer til den søde tand.

 

Vedlæg et personligt skrevet kort

Et lille ekstra tip kan være at vedlægge et personligt kort, skrevet i hånden, hvor du f.eks. takker for samarbejdet. Håndskrevne kort er noget man ser sjældent i dag, og vil derfor gøre det ekstra personligt og specielt.

 

Disse tips har forhåbentligt inspireret dig til at give en spændende gave næste gang, du skal give til en forretningsforbindelse, så nu er det forhåbentlig slut med upersonlige vinflasker.