Huskelisten tll fisketuren – Top 10 liste

Kategori: Ikke kategoriseret

fisketur

Hvis du skal på fisketur med drengene og ikke er så rutineret eller måske slet ikke har prøvet det før, vil jeg her lave en top 10 liste med ting du ikke kan undvære på fisketuren.

Lad mig først understrege at det altid kan betale sig at købe kvalitet, da det i friluftslivet er super vigtigt at tingene holder tæt og er ordentlige.

  • Den første ting der er god at sørge for at få med er underbukser. Her er det bedste både at have nogle gode kvalitetsboxershorts og nogle billige underbukser med da det kan være nødvendigt at have dem i lag da de bedste fisketure som oftest foregår i efterår/forår hvor det stadig er meget køligt.
  • En anden vigtig ting er selvfølgelig soveposen. Her er kvaliteten vigtig da det bliver meget koldt om natten, du skal jo gerne kunne holde varmen uden også at have alt dit tøj på. Så hvis du kan få fat i en kvalitets sovepose der bliver anbefalet til militæret, er det noget af det bedste du kan få fat i.
  • Liggeunderlaget er selvfølgelig en anden ting hvor kvaliteten skal være i top. På en fisketur kan man godt komme ud for at skulle slå telt op på et meget usikkert underlag og det er derfor vigtigt at underlaget er ret stabilt og samtidig rart at ligge på, ellers kan man godt få nogle søvnløse nætter.
  • Hvis man er til det vilde outdoor liv er det en investering værd at købe en lækker rygsæk, så man kan have det nødvendige med hvis man skal ud og trave eller eventuelt ud og sidde i en båd i mange timer og vente på at fisken overgiver sig.
  • At have en god kniv med på fisketuren er et must. Generelt er en kniv altid godt at have med på telttur, men er det især når man skal partere en fisk til noget aftensmad. Her kan du selvfølgelig få mange forskellige slags, men hvis jeg var dig ville jeg købe en et sted hvor de har styr på hvad man har behov for i den ”vilde” natur.
  • At have et Trangia køkken med er ifølge mig en super god investering. Disse fås i forskellige størrelser så der både er til dig som laver meget mad og til dig som måske tager afsted alene.
  • Sokker, er også en super vigtig beklædningsdel at få med på fisketuren da du sagtens kan risikere at skulle bruge flere par om dagen. Her skal du også både tænke i at købe tykke og tynde strømper da det igen, ligesom med underbukserne, kan blive nødvendigt at ligge lag på lag.
  • En rigtig god flece jakke er uundværlig på fisketuren da det godt kan være rigtig koldt at sidde og vente på fisken i mange timer. Her vil jeg klart anbefale et kvalitetsmærke så du ikke får problemer med at holde varmen.
  • Et regnslag kan redde enhver fisketur da man dermed ikke bliver plaskvåd helt ind til skindet da regnslaget jo tager det meste. Regnslaget sikrer også at hyggen kan opretholdes, da man ikke skal sidde og bøvle med en paraply.
  • Når man er på fisketur er det også altid en god ide at investere i en falck kasse af en art. De fleste steder som specialiserer sig i outdoor living, kan guide dig til at finde lige præcis den pakke du har behov for. At have sådan en kasse med kan blive en redning da man ofte får stukket sig på fiskenålene.

Det var så min top 10 liste over de vigtigste ting at huske til fisketuren, så vil jeg bare slutte med at ønske dig/jer en god tur.