Her kan du effektivisere din træning og forbedre dit sexliv

Kategori: Sundhed

En fysioterapeut kan som bekendt pleje dig for dine skader og lignende, men de kan også hjælpe med langt mere end bare et ømt knæ. Steder som Fit og sund i Århus udbyder langt mere end man associere med ordet fysioterapi.

 

Jo, skaderne og ømhederne kan selvfølgelig stadig behandles, der er bare også muligheder for meget mere. Det kan f.eks. være genoptræning. Det kommer nok ikke som det store chok for nogen. Der er mulighed for at træne med et hold, der alle lider af det samme så som lunge- eller knæproblemer, hvor man har en træner med direkte fokus på gruppens kvaler. Der er sågar også mulighed for et forløb med vægttab, hvis det er det, man har brug for. Hvis man vil have en kostvejledning, analyser af ens træning eller en scanning, er der heller ikke noget, der står i vejen for det. Derudover stilles der træningslokaler til rådighed udenfor holdtimerne, så det kunne være, at det normale fitnesscenter skulle skiftes ud med et specifikt forløb hos en fysioterapeut.

 

Optimer sexlivet

Ved en fysioterapeut kan der også være mulighed for at komme til en sexolog, hvis der på trods af den nylige Valentine’s Day mangler en gnist i forholdet. Det er vist indiskutabelt, at sex og seksualitet er en væsentlig faktor, når det kommer til ens psykiske velbefindende, men den kan da også lige klares til fysioterapeuten.

 

Wellness

Hos fysioterapeuten er der desuden mulighed for massage, adgang til et varmtvandsbassin og meditation. Alle kroppens små knuder kan blive løsnet op alt imens, der virkelig bliver kælet for kroppen. Akupunktur er også tilgængeligt. At nåle stikkes i huden lyder måske ikke synderligt tiltalende, men det skulle efter sigende kunne lave mirakler.

 

Praktisk hjælp

Tro det eller lad være, men det er sågar muligt at for sko indlæg. De kommer i flere varianter, og så er der tilfredshedsgaranti, så man får pengene tilbage, hvis man ikke føler sko indlæggene har gavnet.

20 % af alle voksne danskere går rundt med smerter, de ikke kan forklare. Det er Explain Pain-holdet til. Her kan man finde ud af, hvad man døjer med, hvorefter man kan gå direkte hen til en anden afdeling og få direkte hjælp med de smerter. Altså kan man blive hjulpet uden i forvejen at vide, hvad der er galt.

Alt i alt skal det bare siges, at fysioterapeuten kan langt mere, end man går og tror. De ovennævnte ting som pleje af skader, træningsforløb, sexologer og wellness er alle sammen faktorer, der kan forbedre ens livskvalitet markant, og alle kunne nu nok bruge hjælp til i hvert fald en af tingene. Måske er det tid til at tage springet og tage kontakt til altmuligmanden, fysioterapeuten.