Fun Facts til dig om Navision

Kategori: Tech

Står du og skal udvide din virksomhed, fordi den bare vokser og vokser? Så kan du tage Microsoft Dynamics NAV, som tidligere blev kaldt Navision, til hjælp. Med dette program får du en ERP-løsning, der nemt kan tilpasses. Så står du og har brug for hjælp til at automatisere og forbinde dit salg-, købs-, drifts-, regnskabs- og lagermanagement, er dette program det helt rigtige for dig.

 

Kender du allerede til de velkendte Microsoft Office-værktøjer? Så kan du helt sikkert hurtigt vende dig til Microsoft Dynamics NAV. Du kan nemlig uden videre bruge det sammen med både Outlook, Excel og Word uden problemer. På den måde kan du udføre opgaver direkte fra din indbakke, hvilket er super smart. Ligeledes tilbyder det de samme yderst effektive værktøjer på tværs af både iOS-, Android- og Windows-platforme. Dermed får du en ensartet og sikrere oplevelse uanset hvilken enhed, du bruger. Du kan derfor roligt beholde både stationære, bærbare og mobile enheder i din virksomhed – Microsoft Dynamics NAV fungerer på det hele.

 

Microsoft Dynamics NAV er blevet en af de mest populære ERP-løsninger i Danmark, og der er ikke mindre end 1 million, der bruger det over hele verden. Som en lille fun fact har det ikke heddet det samme altid. Tilbage i 2002 købte Microsoft nemlig dette danske økonomistyringsprogram, som hed Navision. I dag har de omdøbt det til det nuværende navn, men ellers har det hedder alt muligt, såsom PC Plus, Navigator, Navigator Financials, Microsoft Business Solutions osv. Ja, kært barn har mange navne!

 

Ikke desto mindre og på trods af de mange navne, er dette program blevet anvendt gennem næsten 30 år i ikke mindre end 40 lande. Derfor kan man roligt tale om, at det er en af de mest gennemafprøvede og globale løsninger, der findes. Endnu en lille fun fact er faktisk, at dette programs har sit udviklingscenter til at ligge i Danmark, fordi Microsoft har historiske rødder her. Derfor har de danske Microsoft-partnere en helt unik relation til det.

 

Gennem de sidste årtier er der flere og flere danske Microsoft-partnere, der har udviklet brancheløsninger til Navision, og det betyder, at der er flere valgmuligheder for danske virksomheder, når de skal lægge branchespecifikke løsninger oven på en standard Dynamics NAV-løsning – de har faktisk flere end nogen andre virksomheder i verden. Derfor skal man slet ikke tvivl, hvis man overvejer at implementere dette program. Det kan nemlig hjælpe til at få ens virksomhed helt til tops inden for sin branche.