Drømmerejsen… – Men i Danmark!?

Kategori: Sundhed

Så er det den tid igen. Du skal til at planlægge din næste ferie, men det virker uoverskueligt. Udlandet og penge og kriser presser på fra alle sider. Smid dine bekymringer og tag et kig rundt omkring dig! Danmark har destinationer i verdensklasse.

Der er noget for enhver smag, lige fra storby-typen til havet og de rolige bakker i Jylland. Er du og dine rejsepartnere til afslapning, eventyr, hyggelige gåture eller krævende vandreture, så kan du være sikker på at finde det i Danmark om sommeren.

 

Skagen. Danmarks nordligste punkt. Kendt for sommerhuse, havet og for malerne som slog sig ned her. Men det er meget mere. Med udsigt til blå bølger, klitter og havet, med en god ven eller kæreste ved din side og et koldt glas i hånden, kan du smide hverdagens bekymringer og slappe fuldstændigt af. Skagen er også en havneby, der er kendt for fisk og meget gode restauranter i højkvalitet. Det er her du skal tage hen hvis du vil forkæle dig selv, men vær bevidst om priserne på menukortet før du bestiller.

 

Søhøjlandet. Et lidt større begreb der dækker over et stort område i hjertet af Jylland. Danmarks højeste område og med den største tæthed af søer. Det er her du skal tage til hvis du er til eventyr og elsker at være aktiv. Men også hvis du vil slappe af i en kajak eller kanotur i Gudenåen, er der muligt at finde noget for dig her. Og om aftenen når fødderne er kørt trætte er der også mulighed for en lækker overnatning eller flere. Med alt fra Bed & Breakfast til hoteller i høj kvalitet. Du kan være sikker på kun at finde steder der vil modtage jer med åbne arme. Overnatning i Ry er at finde i alle priser, men den høje kvalitet er en garanti.

Gudenåen og dens lange smukke strækninger, tager sig også fantastisk ud i Søhøjlandet.

 

Storbyen. Endnu et begreb der ikke beskriver nogen bestemt by. Men et par dage i København eller Aarhus kan I få shoppet og set museer. Med hensyn til at overnatte kan man bruge hoteller, men man skal være meget bevidst om prisen inden man vælger at tilbringe tid på de ofte dyre hoteller i hovedstaden.

 

En ting er sikkert og det er at din ferie ikke vil komme til at koste en bondegård. Danmark kan skabe den perfekte ramme om en god tur, der ikke tager dig flere tusinde kilometer væk hjemmefra. Smid rygsækken på, smør madpakken og bevæg dig ud i landet og se hvad det har at byde på. Følger du de simple anvisninger i denne liste er det i hvert fald sikkert at du ikke kan blive skuffet.