Drik dig slank

Kategori: Sundhed

refreshment-331943_640

Er du på slankekur, eller vil gerne i gang med at tabe dig lidt? Så er en af de måder man nemt kan spare nogle kalorier på, er ved at holde øje med hvad man drikker. Det er nemt at drikke en masse kalorier igennem en dag, uden at man rigtig skænker det en tanke og det er derfor nemt at skære disse af med lidt opmærksomhed på dette emne.

Vi vil i denne artikel sætte fokus på de ting du kan gøre for at spare på kalorierne i det du drikker, da det for mange er den helt store synder i forhold til et vægttab.

Drop colaen på daglig basis

Rigtig mange danskere drikker sodavand på daglig basis. Gerne både til frokost og hvis ikke til frokost så til aftensmad. Cola, og sodavand generelt indeholder ca. 200 kcal for en alm halvliters flaske, og hvis du sætter det i forhold til det generelt anbefalede for din størrelse, udgør det en ret stor procentdel af dit samlede behov. Er du nærmest afhængig af sodavand, kan du med fordel udskifte sodavanden med en light model og samtidig skrue lidt ned. Derved kan du spare en masse kalorier, og selvom sødestoffet aspartam, som bruges i light produkter, til tider er ret udskældt i sensationsmedierne, er det et af de mest testede stoffer på vores klode og har ingen bivirkningen beviste ved et moderat forbrug som et menneske ville indtage det i.

Drik rigeligt med vand

Selvfølgelig ikke til at skvulper over, men vand indeholder ingen kalorier og slukker tørsten på bedste vis. Er du en med en lidt for god appetit, kan vandet også dæmpe appetitten lidt, så du ikke fylder så meget i maven konstant og hele tiden, der også kan have positiv indvirkning på at du taber dig. Sørg for at have en flaske afkølet vand i køleskabet til at ligge altid, det er en måde hvorpå mange får indtaget mere vand. Generelt kan folk godt have en tildens til at være i væskeunderskud, der også kan give hovedpine og andet ubehag, så at få en smule mere postevand ind om vil kun gøre gode ting ved din krop.

Grøntsagsjuice

Et af de sundeste alternativer til de kalorietunge drikkevarer som mange konsumere, er grøntsagsjuice. Du kan skaffe dig en juicemaskine, så du kan presse lækre grøntsager til lækker grøntsagsjuice og frugtjuice. Du kan finde en masse forskellige lækre opskrifter på grøntsagsjuice rundt omkring på nettet, eller du kan eksperimentere med en masse forskellige typer af juice af de grøntsager som du bedst kan lide, og måske rammer du den lækreste juice du nogensinde har spist.

Sort kaffe

Sort kaffe indeholder ingen kalorier og nydes også af mange. Ideen går lidt af at bruge kaffe, som en lav kalorie drik, hvis man fylder den med sukker. Mange kan med fordel bruge en sødetablet hvis man er vild med kaffe, men ikke kan drikke den sorte og stærke. Kaffe kan i dag laves på så mange måder, men mange af dem er fyldt med sukker, fløde og andre ting der gør dem noget mere kalorietunge, og hvis det er et sted du vil spare på kalorierne, er den bedste ide at drikke den helt sorte form for kaffe. Kaffe indeholder også en del koffein, så følger du dig sløv og uoplagt kan det også være en god ide for din følelse af friskhed, at få en varm og sort kop kaffe.

Skru ned for alkoholen

Alkohol er en af de helt store syndere, når det kommer til kalorieholdige drikke. Mange nyder gerne et par glad rødvin foran fjernere om aftenen, men der er ret mange kalorier i rødvin og det er et sted hvor mange kan skrue ned for en del kalorier dagligt. For unge mennesker der går meget i byen, er der øl og sukkervand med alkohol også rigtig kalorietætte drikke. Det bedste råd er selvfølgelig set at lade vær med at indtage alkohol, både for kalorierne og sundheden, men skal det være er lys sprut med light sodavand den bedste måde at holde kalorierne så lave som muligt, mens man går i byen med vennerne. Går man op i kalorierne når man går i byen, så vil det være den bedste måde.

Vi håber i har kunne bruge vores råd til noget og i får et vellykket vægttab.