Drik dig i topform

Kategori: Ikke kategoriseret

IMG_6893b-773x515

Hvis du har besluttet dig for at du skal til at komme i form, men ikke er den helt store atlet er der et alternativ, netop, at du kan drikke dig i topform!

Vi danskere underkender hvor meget vores væskeindtag betyder for vores almen befindende og dermed også hvor meget det kan gøre ved din vægt.

Jeg vil her komme med nogle forskellige bud på hvordan du kan drikke dig i topform!

 • Smid de dårlige sukker vaner. 

Det første og vigtigste punkt er at du smider de dårlige vaner dvs. alt hvad der indeholder et højt sukkerindhold, som fx sodavand, saft, nogle vand med smag osv. Det giver lidt sig selv hvad man skal holde sig fra.

 • Erstat med smoothies. 

Noget af det du kan vælge at erstatte de ovenstående sukkerholdige drikkevarer med er smoothies. Her kan du få opskrifter på alle mulige forskellige slags, lige fra de søde til de sure og også de mere udrensende.

Der er nemlig ingen begrænsninger for hvad de forskellige smoothies kan gøre ved din sundhed og velvære. Jeg vil lige nævne et par opskrifter og fortælle hvilken virkning de har:

 • Smoothien kaldet en ”100 procent grøn moppedreng” (Går ind og giver dig alle de grøntsager på en lækker måde som du måske normalt har svært ved at få ned)
 • Smoothien kaldet en ”Pure passion” (Er et godt alternativ til den søde tand, da den har en smag af trefarvet is)
 • Smoothien ”Kung Fu” (Smager som den hedder af Kung Fu is og er dermed også et hit hos børnene der ellers kan være svære at få med på alt hvad der hedder sundhedsræs)

Det var et par opskrifter på smoothies som helt sikkert vil gøre din hverdag meget sundere. Og der findes selvfølgelig mange flere af slagsen, som du dermed også kan vælge og vrage imellem.

 • Erstat med Kaffe.

Du kan også erstatte dine sukkerholdige vaner med kaffe. Her er det selvfølgelig ikke kaffe af alle slags, da der (for at den skal blive ved med at være sund) ikke må være tilsat sukker eller lignende.

Der er således tale om den almindelige sorte kaffe, men også den stærke espresso kaffe som er en god kickstarter, men som samtidig også er et udrensende komponent som du bestemt har brug for på din vej til at få en sund mave.

 • Erstat med Juice. 

Du kan ligeledes erstatte dine sukkervaner med forskellige former for juice. Også her vil jeg komme med et par forslag som jeg absolut synes at du skulle tage og prøve:

 • Juicen ”Fit for Fight” (Er en udrensende juice som støtter kroppens egne afgiftningsprocesser. Den udreder derfor underværker når du gerne vil lægge din livsstil om)
 • Juicen ”Bodybuilder” (Er en opbyggende og balancerende juice som egner sig godt til dem som gerne vil træne)
 • Juicen ”Back to the Roots” (Er en juice som giver dig en nemmere og mere velsmagende måde at indtage dine grøntsager på, og dermed også sørger for at du får alt det grønt som man skal have)

Det var et lille udpluk af et par opskrifter på de forskellige juice som har hver deres forskellige funktion i forhold til din krops sundhed.

 • Erstat med Vand.

Der er ikke noget der er bedre for din krop end vand, så det er bestemt en god ide at udskifte de usunde vaner med det gratis rindende vand i vandhanen. Men hvis du ikke synes vand fra hanen er særlig fantastisk, er det en god ide at have en kande stående i køleskabet, da vand bare er bedre køleskabskoldt.

Hvis du synes at vanden er kedelig i smagen kan du pifte det op med citron, lime, agurk, mynthe osv. Listen er lang, men tro mig når jeg siger at disse tiltag virkelig løfter dit vand op i helt nye højder.

Det var så mine bud på hvordan du kan drikke dig i topform, og jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med dit vægttab eller din opstramning.