Derfor er kvinder så vilde med sko

Kategori: Mode

Vi ved alle at kvinder for det meste har en forkærlighed for sko, men hvorfor er det egentlig sådan. Jo det er der et nemt svar på og det er nogle af de bedste skomærker.

Jeg vil i denne artikel skrive lidt om de forskellige skomærker der bidrager til at kvinder elsker sko, og hvad jeg vil råde dig til at købe inden for de forskellige mærker.

sko

Ara sko

Ara skomærket henvender sig til den mere modne dame og laver derfor kun sko med en moderat høj hæl, så de er til at holde ud at gå i hele dagen igennem. Mærket har en høj kvalitet netop fordi det henvender sig til den ældre kvinde, da det især i denne livsfase er vigtigt at passe på sig selv og dermed også at man har noget godt og stabilt fodtøj, som beskytter mod kulde, is og regn.

Adidas sko

Adidas skomærket placerer sig helt klart inden for den gode hverdagssko og det er ikke fordi at du ikke kan få mærket i den festlige skotype, men fordi mærket udbyder de fedeste modeller til hverdagen. Kvaliteten er her det centrale da vi alle ved at hverdagsskoen helt sikkert vil blive udsat for lidt af hvert og derfor også skal kunne holde til det. Mærket findes i både den højskaftede og lavskaftede støvleform og jeg vil da klart anbefale dig at købe et par af hver da det jo altid er rart at have lidt at skifte imellem.

Tamari pumps

Tamari pumps henvender sig helt klart til forretningskvinden eller bare til den meget festglade kvinde som elsker stilletter. Man ved jo godt at det er en god ide at have stilletter på i det fine kontormiljø og her er Tamari pumpsen uundværlig. Modellen er nemlig til at holde ud at have på hele dagen og fås i forskellige farver men lige til kontorformålet vil jeg nu anbefale den sorte model da det er den mest klassiske. Er du den festglade kvinde kan du selvfølgelig slå dig løs i alle de lækre farver og vovede modeller som du sagtens kan være bekendt i det vilde natteliv.

Stine Goya sko

Når du virelig skal forkæle dig selv er der ikke noget bedre end at købe et par Stina Goya sko. Disse henvender sig især til sommeren da de er fyldt med farver, glimmer og liv som dermed også vil skabe ekstra liv i dit liv. Her er der et stort udvalg af især lækre ballarinaer hvor kvaliteten er i orden, hvad der ellers kan være svært ved denne model da de er så tynde i sålen at de umuligt kan være gode at gå i, men jeg vil bestemt anbefale dig et par af Stine Goya da de bestemt holder hvad de lover.

Jeg håber at denne artikel giver et godt indblik i hvorfor kvinder elsker sko og hvorfor de derfor heller aldrig kan få for mange af dem i skabet. Så hvis du er en rigtig mand lader du din kvinde have mange sko, men selvfølgelig ikke i den grad hvor det kommer til at tage overhånd i hjemmet. Men det er vigtigt at du som mand forstår hvor meget vi kvinder føler at skoene fuldender vores forskellige looks.

Til kvinden vil jeg derfor også sige at du gerne må have mange sko men at du selvfølgelig skal ligge nogle overvejelser i hvor mange du skal have af samme slags. Her ligger udfordringen for dig som elsker sko og det er derfor en udfordring der skal tages op på den ene eller anden måde.