Derfor Elsker vi Den Nye Sportssedan

Kategori: Biler

Når man arbejder med biler til dagligt er det som om, at mysteriet og spændingen langsomt er forsvundet. Der er ikke så mange ting der overrasket én længere, og man føler ligesom, at man har set det hele. Det er synd, for det var jo ligesom sommerfuglene ved at se en ny bil, der fik os til at spore os ind på biler som en karriere, og ikke bare en hobby.

Heldigvis sker det dog stadig en gang imellem, at en bilproducent gør noget, der overrasker os på den bedst mulige måde. Den nye Volvo S60 er et rigtigt godt eksempel her. Denne fantastiske bil fra Volvo har fået det passende tilnavn ”sportssedan”, og det må man sige, at den lever op til.

Janteloven har længe hærget i Danmark, og det har gjort, at man ikke har ”turde” anskaffe sig en rigtig flot og elegant bil. Man vil jo nødigt skille sig for meget ud, eller give grobund for tanker om, at man skulle være storsnudet eller tænke for højt om sig selv. Derfor kører mange danskere stadig rundt i kedelige biler: ikke fordi de ikke har råd til, eller smag for, mere – men fordi de frygter de dømmende blikke. Vi lever dog i en tid, hvor Jante så småt er ved at forsvinde. Det er blevet okay at skille sig ud og være sig selv. Det er det autentiske vi søger i andre mennesker, og det at tilpasse sig andre forventninger er noget af det længste man kan komme fra, at være autentisk.

Det er derfor den nye S60 kan slippe afsted med at være så elegant som den er. Det er stadig en rimeligt rolig og traditionel personbil, men den har hældt en overflod af elegance ind i dette traditionelle og sikre design, hvilket får den til at skille sig ud på en passende og autentisk facon.

Elegancen skinner virkeligt igennem når man kommer helt tæt på, og lægger mærke til alle de flotte detaljer, som Volvo har prydet bilen med. Både indvendigt og udvendigt ser man alle de små elementer, der binder bilen sammen til en yderst elegant og smuk helhed. En Volvo S60 er helt sin egen, og den står ikke rigtigt i kategori til noget som helst andet på markedet. Volvo har valgt ikke at gå på kompromis med noget som helst med denne bil, og det må man sige er lykkedes dem i en ekstrem grad.

Det er en dynamisk bil der fangede vores opmærksomhed med det samme, og kun gjorde os mere forelskede, jo bedre vi lærte den at kende. Vi er helt vilde med den nye sportssedan, og må alle erklære os positivt overraskede over, hvad det er Volvo har bragt på banen her.