Brugt Mercedes til god pris – Sådan finder du din næste bil

Kategori: Biler

Brugte biler kan for mange være en jungle at finde rundt i. Når man først har bestemt sig for et par forskellige bilmodeller, er hele cirkusset med at finde ud af hvor, hvem og hvordan man køber den. Mange bruger de forskellige brugt bils sider til at finde deres brugte biler, og hovedparten af tilfældene går det også rigtig fint. Jeg vil dog her også gerne slå et slag for at man køber brugte biler af et værksted der har specialiseret sig i at handle med brugte biler.

mercedes

Brugt bil?

Er dit valg af bil faldet på en brugt bil, så skal du helt sikkert tage forbi Starmark. Hvis du nogensinde har været forbi deres lokaler, ved du også at de sælger nok Danmarks flotteste brugte biler. Jeg har oplevet flere der uden introduktion, har troet at bilerne de solgte har været spritnye, og det er også det de brander sig på, at deres brugte biler næsten lige så godt kunne have været nye. Udseendet på de biler der sælges der er rigtig flotte og du får en bil der er i rigtig god stand, til en mindre sum en hvad en ny tilsvarende ville have kostet. Når du køber bilen hos Starmark, får du samme sikkerhed for at det er i orden, da du køber bilen af et rigtigt værksted og ikke af en privat, der måske ikke aner noget som helst om biler, og derfor tror den er i fineste stand.

Mercedes

Hos Starmark, står det tyske mærke Mercedes rigtig højt på dagsordenen. Siden starten af værkstedet har det været med speciale i Mercedes, og de forskellige klasser deraf såsom: A-, B-, C- og E-klasse. Er Du interesseret i en brugt Mercedes er det helt sikkert stedet at gå til. Du finder Danmarks største ekspertise omkring det flotte tyske mærke, og der er helt sikkert en brugt bil i deres stand der passer lige ind i din smag.

Renault

Selvom Starmark har en særlig kærlighed for Mercedes, er det ikke det eneste de har. Der er mange flere mærker at vælge mellem i deres katalog over brugte biler, og nogle af de biler de næsten altid har nogle er Renault. Det franske mærke med modeller som Megane og Espace har lavet flere rigtig fede biler, som du med fordel også kan købe brugt hos et dygtigt brugt vogns værksted som Starmark.

Porsche

Er endnu et af de bilmærker er gerne bliver sat i en lidt mere highclass boks. Sammen med Mercedes, Audi, Bmw bliver Porsche gerne nævnt som bejler til disse mærker også, og med god grund. Porches biler har en særlig flot finesse, og rigtig fede køreegenskaber. Det har også gjort at Starmark også har fået øjnene op for at få nogle biler ind fra Porche mærket. Cayenne, Boxster og alle de andre modeller finder du på Starmarks liste over brugte biler.

Typer af biler til salg nu

Mercedes-Benz A180 1,5CDi

En rigtig flot sort Mercedes, som passer især godt til mænd med næse for kvalitet og design. Bilen er en årgang 2014, så den har kun et år på bagen og er derfor ligeså god som ny. Bilen kører på Diesel og er opgjort til at kunne køre omkring 25km pr. liter, hvilket må siges at være mere end godkendt. Du får den med dobbelt udstødning, sort taghimmel, 17” alufælge og læderrat samt gearvælger.

Porche Cayenne 3,0 D

Denne store flotte sølvfarvede suv af en Porsche Cayenne er lige pt. I Starmarks fold af brugte biler. En flot indvendig kabine med sort læder, får du i denne bil med en kraftig 3.0 dieselmotor. Bilen er årgang 2010, men har kun kørt 32.000 kilometer, og ser ud som om den aldrig har kørt en eneste. Dette gør den til et super køb, hvis du er på udkig efter en flot og brugt bil i denne klasse.

Vi har nu givet nogle forslag til hvordan du finder din næste bil og med opfordringen om at tage forbi et godt værksted, der leverer brugte biler skal der lyde et held og lykke med dit projekt, med at finde den næste drømme bil af brugt karakter, hvor man alt andet lige får så meget mere bil for pengene.

Øvrige kilder til artiklen:
http://www.cm-carparts.dk/