4 tips til smuk hud

Kategori: Sundhed

smuk-hud

Åh nej, ikke en bums i panden igen! Vi kender det alle og uren og træls hud er noget der kan ødelægge alt. Du står måske og skal i byen og pludselig opdager du en bums og nej, du kan ikke bare fjerne den inden du skal ud af døren. Men bumser kommer og går hele tiden, men tager du dem i opløbet kan du faktisk holde dem væk i lang tid eller måske for evigt. Det vigtige er at du holder dig til vores guide og følger den, så lover vi at du får en pænere hud der giver mere glød og ser sundere ud. Pænere hud tiltrækker også mennesker, så skal du på date snart, så gå all-ni på vores guide og lign en million på dagen.

 

Drik vand

Vand er klart det bedste at drikke og det ved du sikkert godt. Du er sikkert ikke den store vand-drikker, så måske skal du putte smag i dit vand, så du får mere lyst til at drikke det. Det kan være et par citroner, jordbær eller appelsiner. Gør du det får du også en masse vitaminer, so med til at hjælpe hud med at reparerer sig selv, så den bliver pæn igen. Det store spørgsmål er så om hvor meget du skal drikke om dagen og her er der mange forskelige udregninger som kan hjælpe dig, men her vil de fleste kostvejledere nok sige at du bare skal drikke inden du bliver tørstig. Drikker du ikke nok, kommer din hud nemlig til at lide under det og det giver bums og en meget grå hud. Vores anbefalinger er at man altid har vand med sig hvor end man tager hen og så drikker du bare lidt hele tiden. Dog ikke alt for meget, men bare en mundfuld et par gange i timen, så kroppen altid har noget at tage af.

 

Undgå fastfood

Du kender det sikkert ligesom os. Tager man på grillbaren, kan man næsten mærke hvordan bumserne stille og roligt klemmer sig ud og der kan faktisk være noget om det. Nogle kan nemlig allerede få bumserne dagen efter de har spist mad fra en grillbar eller Mc Donalds, så vores anbefaling hedder nul fastfood. Du kan jo prøve at undgå sådan noget mad i f.eks. 3 måneder og se om det har en virkning. Vi garanterer at du kan se en forskel. Skulle uheldet være ude og du ikke kan undgå at spise sådan noget mad en enkelt dag, så drink vand til, så kroppen kan rense ud så hurtigt som muligt inden det går i huden.

 

Dagcreme er godt

Er din hud meget tør hele tiden, så siger det næsten sig selv. Så skal den smøres. Hvis du ikke smøre den, bliver den hurtig træls og grå at se på og det kan nemt give bumser og uren hud. Om vinteren har huden nemmere ved at tørre ud end om sommeren, så husk at smør den så snart den viser tegn på at den tørre ud. Du mærker tit den tørre hud, så snart du kommer ud af badet og det er vigtigt at du faktisk smøre den inden den tørre ud, så alt fugten fra vandet bliver i huden.

 

Gå nøgen rundt

Det lyder måske mærkeligt, men et godt tip til at fjerne bumser på ryggen eller kroppen er ved at smide tøjet, så snart du kommer hjem. Når du har tøj på, har huden nemlig svært ved at ånde og derfor opstår der bumser og de kan fjernes ved at smide tøjet. Om vinteren kan du jo skrue lidt ekstra op for varmen og smide din trøje eller bluse f.eks. og når du alligevel ikke har tøj på, så kan du jo også tage et bad inden du skal i seng, så du vasker alt snavs og skidt af huden.