4 smarte outdoor brands

Kategori: Mode

Når man skal lave aktiviteter i naturen er der mange brands på markedet der laver rigtig smart og praktisk tøj. Når man er i naturen er det rart at man har noget komfortabelt tøj der passer til det man skal lave. Det kan være et par gode vandrestøvler hvis du skal gå lange ture, praktisk tøj hvis du skal lave forskellige praktiske ting i naturen, praktisk tøj til havearbejde og måske camouflagetøj til hvis man skal på jagt eller bare vil ud og opleve naturen. For at du kan finde rundt blandt de forskellige brands, er der neden for en liste med 4 udvalgte brands.

 

  • Fjällräven

Brandet Fjällräven har naturen som 1. prioritet når de udvikler deres produkter. Produkterne er slidstærke og funktionelle. Fra begyndelsen har Fjällräven haft fokus på at udvikle produkter der gør det lettere for mennesker at nyde at være i naturen.

Fjällräven producere både jakker, bukser, skjorter, sweatshirts og meget andet. Her er både tøj du kan bruge til aktive dage i naturen eller tøj du kan bruge når du slapper af der hjemme.

 

  • Haglöfs

Haglöfs’ baggrund og målsætning handler om at skabe tøj der kan holde til alle slags eventur og udfordringer i naturen. Skal du på en lang gåtur og har du tøj på fra Haglöfs, så kan du være helt sikker på, at det holder dig varm og tør gennem hele turen. De kerneværdi der arbejdes ud fra hos Haglöfs er: Pålidelighed, nysgerrighed og stolthed – og disse værdier skinner igennem i brandets produkter.

Haglöfs laver både tøj, tasker, sko og diverse tilbehør. Det er måske især jakkerne og taskerne du kender. Men ud over det, har de produkter så du kan blive klædt på i kvalitetsprodukter fra top til tå.

 

  • Härkila

Jægere fra hele verden har efterspurgt jagttøj som kan holde dem varme gennem mange timer i naturen. Jagttøjet skal kunne holde jægerne tørre hele dagen og samtidig være komfortabelt at have på – og endnu mere vigtigt så skal det være lydløst. Derfor har brandet hele vejen igennem fokus på kvalitet og behov.

 

Brandet er især kendt for sit jagttøj, hvilket også er fuldt forståeligt. De producerer sko, tasker, varmt undertøj, strømper, trøjer, jakker, bukser og en masse tilbehør – og alt tøjet er at finde til både mænd og kvinder.

Härkila jagttøj er nødvendigvis ikke kun for jægere, men andre der bare vil ud og nyde naturen kan også benytte det behagelige og lydløse tøj.

 

Hanwag

Et par støvler fra Hanwag kan man altid regne med. I produktionen lægges der stor vægt på pasform, holdbarhed og materiale i god kvalitet. Især pasformen er afgørende for et par gode støvler og det er også pasformen som Hanwag er kendt for.