10 Forskellige Slags Legetøj til Drengerøven med Alt For Meget Plads

Kategori: Tech

Vi drenge bliver aldrig rigtigt voksne – det eneste der sker når vi bliver ældre er, at vores legetøj bliver større. Der er desværre fysiske grænser for, hvor meget drengerøvs-lir vi kan have plads til i ungkarle hyblen, men hvis vi ser bort fra det et øjeblik er her enhver drengerøvs ønskeseddel:

 

1. Trampolin

Højt at flyve, dybt at falde! Og du kan tro vi elsker at hoppe højt – og hvis vi har fået et par bajere, så forsøger vi os også med at slå Saltomortaler og andet godt. Vi kan da godt finde plads til en trampolin ude på balkonen, kan vi ikke Skat?

2. Bordfodbold

Mænd er utroligt konkurrence-prægede, men har ikke altid lige energien til at futte rundt på en rigtig fodboldbane. Med et fodboldbord får vi tilfredsstillet vores lyst til at være bedst, og kan stadig kalde det “fodbold”!

3. Biler

Vi kørte rundt med små biler på gulvet som børn, og nu har vi endelig råd (og nogenlunde egenskaberne) til at køre rundt i en rigtig bil! Vi havde dog en hel samling som børn, og vil meget gerne have det igen med den store af slagsen.

4. Faldskærmsudspring

Her snakker vi nok mere plads i budgettet: men hold op hvor vi mænd elsker adrenalin! Hvis man lige kunne hoppe op i privatflyet, flyve ud til et lækkert strandområde og så tage det vildeste spring – det ville være det ultimative legetøj!

5. Virtual Reality

Som unge var det fint nok at sidde og kigge på en fjernsynsskærm mens man kørte joysticket rundt. Nu er vi dog blevet voksne – så nu skal hele stuen da indrettes til Virtual Reality! Sensorer over det hele der registrerer vores bevægelse, ja tak!

6. Bordtennis

Endnu en sport vi kan klare uden at få alt for meget sved på panden. Bordtennis har også den fordel, at man har noget at skyde efter hinanden når man bliver frustreret over konstant at tabe…

7. Svømmepøl

Hvis man lige har et rum til overs, kunne det da være meget fedt at have en svømmepøl derinde. Måske med en mini-bar ved siden af!

8. Skøjtebane

Når svømmepølen bliver kedelig, kan man altid fryse den ned! Så kan vi få udlevet endnu en sportsdrøm – ishockey med vennerne!

9. Øl Fustage

Hvem gider have en sixpack med øl i køleskabet, når man kan have en hel fustage? Vi har allesammen lyst til at gøre tricksene i fester fra de amerikanske teenage-film efter, så ind med fustagen og ud med samvittighed og gode manerer!

10. Boksering

Hvis man lige har en sjat kvadratmeter til over i hjørnet af stuen, kan man da snildt smide en boksering op. Så kan man komme af med frustrationerne, og få endeligt afgjort i vennegruppen hvem der er den stærkeste.